Europa League

Οπαδοί Απόλλωνα Λεμεσού: «Ταξιδεύουμε με κάθε μέσο στον Πειραιά για τη μάχη»

Με μια ανακοίνωση στα social media, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα Λεμεσού, καλούν τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Μπορεί πριν λίγες μέρες να ενημέρωσαν πως δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν οργανωμένη μαζική εκδρομή με προορισμό τον Πειραιά, όμως με νέα τους ανακοίνωση οι οπαδοί του Απόλλωνα Λεμεσού, καλούν τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού μάλιστα έχουν προμηθευτεί και εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε ο ΘΡΥΛΟΣ μας με την ισοπαλία της περασμένης Πέμπτης, και η απαίτηση όλων από τους ποδοσφαιριστές μας είναι η κατάθεση της ψυχής τους στο γήπεδο για να φέρουν την πρόκριση στην ΛΕΜΕΣΟ.

Υποχρέωση όλων των υπολοίπων είναι να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στην κερκίδα, και προς αποφυγή όποιασδήποτε παρεξήγησης σχετικά με προηγούμενη μας ανακοίνωση, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μπορεί να μην έχει υλοποιήσει την προσπάθεια του για ναυλωμένη πτήση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα βρεθούμε στο πλευρό του ΘΡΥΛΟΥ μας. Ταξιδεύουμε λοιπόν με κάθε μέσο και πάμε να στήσουμε ακόμα ένα πάρτι στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης καλούμε ΟΛΑ τα αδέρφια που θα κάνουν το ταξίδι για Πειραιά, όπως βρεθούν αύριο Δευτέρα στις 19:30 στο κλειστό μας γήπεδο, όπου επίσης τα μέλη μας θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για τον αγώνα.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ - ΔΙΧΩΣ ΜΥΑΛΑ
ΚΙ' Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x