Europa League

Όταν η ΑΕΚ έπαιρνε βαθμό στο «Σαν Σίρο»

Η ΑΕΚ θύμισε μέσω των social media στον κόσμο της, μια λευκή ισοπαλία (0-0) που είχε πάρει πριν από 23 χρόνια κόντρα στην Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Ένα παιχνίδι προ 23 ετών με την Μίλαν θυμήθηκε μέσω των social media η ΑΕΚ.

Το εν λόγω ματς είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), με τους κιτρινόμαυρους να έχουν τα παράπονά τους από την διαιτησία καθώς δεν είχε μετρήσει γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου.

«Μίλαν-ΑΕΚ απόψε το βράδυ στο Σαν Σίρο, ακριβώς 23 χρόνια μετά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ήταν η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League των 16 ομάδων τη σεζόν 1994-95 και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση. Η πανίσχυρη Μίλαν της εποχής, λίγους μήνες μετά το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό της διοργάνωσης στο Ολυμπιακό Στάδιο, επέστρεψε στην Αθήνα για να «γνωρίσει» τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το τελικό 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες αδικεί την ΑΕΚ, αφού κανονικό γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου δεν είχε μετρήσει ως οφσάιντ. Στη φωτογραφία, οι εμβληματικοί αρχηγοί των δύο ομάδων Στέλιος Μανωλάς και Φράνκο Μπαρέζι ανταλλάσσουν λάβαρα μπροστά στον Ούγγρο διαιτητή Σάντορ Πουλ, υπό τα βλέμματα των γκολκίπερ Ηλία Ατματσίδη και Σεμπαστιάνο Ρόσι»
, ανέφερε η ΠΑΕ στα social media.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x