Europa League

Παλικάρι με Γιαννιώτα ο ΑΠΟΕΛ!

Ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης έμεινε ο ΑΠΟΕΛ. Με γκολ του Γιαννιώτα λίγο πριν το φινάλε, οι Κύπριοι γνώρισαν ήττα με 3-2 από τη Μπιλμπάο αλλά τους αρκεί μια νίκη με 1-0 για να βρεθούν στους «16».

Όσο… ζει ελπίζει ο ΑΠΟΕΛ. Με γκολ του Γιαννιώτα λίγο πριν το φινάλε, οι Κύπριοι έχασαν με 3-2 από τη Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές και έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης στους «16» του Europa League.

Η Μπιλμπάο είχε εξ αρχής τα ηνία του αγώνα, έκανε τη μία φάση μετά την άλλη αλλά ο Βάτερμαν κρατούσε το μηδέν. Και ξαφνικά, ο ΑΠΟΕΛ σόκαρε την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Εφραίμ έφυγε στην κόντρα και με τρομερή πλασεδάρα έγραψε το 1-0, με όλο τον πάγκο να… μπουκάρει μέσα! Ωστόσο, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεσα καθώς μετά το σουτ του Μπαλενθιάγκα, η μπάλα βρήκε στον Μερκή και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας δευτερόλεπτα μετά το 1-1 για την Αθλέτικ!

Η ομάδα του Βαλβέρδε μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη, πίεσε για το γκολ και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Αντούριθ στο 61’ μετά από ασίστ του Μουνιαΐν έγραψε το 2-1, για να έρθει έντεκα λεπτά μετά ο Γουίλιαμς με κεφαλιά να σκοράρει και αυτός. Ωστόσο, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με διαγώνιο σουτ του Γιαννιώτα στο 89ο λεπτό, έγραψε το τελικό 3-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x