Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προκριματικά του Europa League, με τους «πράσινους» να κάνουν τα πάντα για να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Κοντά σε ένα εκπληκτικό τέρμα έφτασε στο 45ο λεπτό, όταν η μπάλα, μετά από κόντρα, προσγειώθηκε στα πόδια του Πελίστρι και αυτός χωρίς δεύτερη σκέψη εκτέλεσε απευθείας, με την μπάλα να κατευθύνεται στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας. Πριν όμως καταλήξει στα δίχτυα, ο Ρίζνικ εκτινάχτηκε και αποσόβησε τον κίνδυνο, διώχνοντας σε κόρνερ.
Από το κόρνερ αυτό, ο Πάλμερ-Μπράουν πήρε την κεφαλιά από άκρως πλεονεκτικό σημείο, με τον Ρίζνικ όμως να δηλώνει και πάλι «παρών» με άλλη μία εντυπωσιακή απόκρουση.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






