Europa League

Με ομπρέλα στο ΟΑΚΑ ο προπονητής της Γκόου Αχέντ Ιγκλς!

Ο προπονητής της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Μέλβιν Μπόελ, παρακολουθεί το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό με την χρήση ομπρέλας!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αυτή την ώρα την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τους «πράσινους» να ψάχνουν το «2 στα 2» στη φετινή διοργάνωση, μετά το εντυπωσιακό διπλό επί της Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη.

Λίγα λεπτά μετά τη σέντρα της αναμέτρησης, ξεκίνησε να βρέχει στο Ολυμπιακό στάδιο, με τον προπονητή των Ολλανδών να κάνει χρήση ομπρέλας!

Συγκεκριμένα, ο Μέλβιν Μπόελ δεν πτοήθηκε από την βροχή, άνοιξε την ομπρέλα του και παρέμεινε όρθιος μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x