Europa League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό του Europa League

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους που γνωρίζει ήδη ο Παναθηναϊκός για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σε έναν τελικό με τρεις αποβολές, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Άρη 1-0, χάρη σε γκολ του Βαγιαννίδη στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε την κούπα και μαζί το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις το καλοκαίρι από τον β' προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ θα μάθουν τον αντίπαλό τους μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Iουνίου.

Παρόλα αυτά, το «τριφύλλι» γνωρίζει ήδη κάποιους από τους πιθανούς του αντιπάλους, και συγκεκριμένα 6 από τους 9. Πριν τους αναφέρουμε, αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ χαμηλό συντελεστή (6.225), κάτι που σημαίνει ότι θα είναι δεδομένα στους ανίσχυρους και οι αντίπαλοί του θα είναι δύσκολοι.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού:

1. Άγιαξ
2. Μπράγκα
3. Μόλντε
4. Ραπίντ Βιέννης
5. Ριέκα
6. Τραμπζονσπορ

Πέρα από τους παραπάνω, πιθανός αντίπαλος είναι και η ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στο πρωτάθλημα του Βελγίου. Οι άλλες δύο ομάδες θα προκύψουν η μία από το ζευγάρι πρώτου προκριματικού που θα περιλαμβάνει τη Σέριφ Τίρασπολ από τη Μολδαβία, και η άλλη θα είναι είτε η Χάποελ Μπερ-Σεβά (αν κατακτήσει το Κύπελλο Ισραήλ) είτε η νικήτρια του ζευγαριού που θα περιλαμβάνει τη Μάριμπορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x