Europa League

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρόκριση στα playoffs του Europa League δύο αγωνιστικές πριν το τέλος σύμφωνα με τον αλγόριθμο του Football Rankings, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμα έναν βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός αν και δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στα playoffs του Europa League, οι 10 βαθμοί που έχει μαζέψει φαίνεται ότι είναι αρκετοί για να τον κρατήσουν ήσυχο.

Σύμφωνα με τον αλγόριθμο της σελίδας Football Rankings, που τρέχει εκατομμύρια σενάρια της διοργάνωσης, όσοι έχουν 10 βαθμούς έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην 24άδα. Έτσι, βάσει των προσομοιώσεων του Football Rankings το «τριφύλλι» έχει ήδη προκριθεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμα έναν βαθμό για να εξασφαλίσει τα playoffs. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπροστά της δύο παιχνίδια, με Μπέτις εντός και Λιόν εκτός, ενώ δεν αποκλείεται και οι 9 που έχει τώρα να είναι αρκετοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x