Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ενόψει της αυριανής, εκτός έδρας πρεμιέρας για τη League Phase του Europa League, κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις, μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
O ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο αυριανό ματς, καθώς εκτός από βαθμολογικό αβαντάζ στην εκκίνηση του Europa League, θα φέρει και ψυχολογική ανάταση μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Εν συνεχεία μίλησε για τις αλλαγές που είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο Χρήστος Κόντης για την ενδεκάδα, εκτιμώντας ότι θέση σε αυτή διεκδικούν οι Λαφόν, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον, αλλά και οι Σιώπης-Ζαρουρί.
Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






