Europa League

Άπαντες παρόντες στον ΠΑΟΚ

Με περισσότερη τακτική, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την Τρίτη την προετοιμασία του στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του πρώτου ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς για τα πλέι οφ του Europa League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Τρίτη ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι στον ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Σάμροκ Ρόβερς την ερχόμενη Πέμπτη για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη και στα τελειώματα μετά από συνδυαστικές κινήσεις.

Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά κι ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε άπαντες για την αναμέτρηση με τους Ιρλανδούς.

Την Τετάρτη, υπάρχει προπόνηση στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15’ για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τους «ασπρόμαυρους» ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Μπράντον Τόμας.

Η Σάμροκ Ρόβερς θα προπονηθεί στις 20:30 στην Τούμπα, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15΄, ενώ η συνέντευξη Τύπου των Ιρλανδών θα πραγματοποιηθεί στις 20:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x