Europa League

Πάρτι με Τότι για Ρόμα, γκέλα για Αούστρια (video)

Η Ρόμα γιόρτασε τα 40α γενέθλια του Τότι με 4-0 επί της Άστρα, ενώ η Αούστρια Βιέννης γκέλαρε κόντρα στη σκληροτράχηλη Πλζεν.

Η Ρόμα άφησε πίσω της την ήττα στο Τορίνο και συντρίβοντας με 4-0 την Άστρα στη Ρώμη πάτησε κορυφή στον πέμπτο όμιλο του Europa League εκμεταλλευόμενος την γκέλα της Αούστρια που έμεινε στο 0-0 με την Πλζεν.

Στο «Ολίμπικο» η Ρόμα έκανε ετεροχρονισμένο πάρτι για τα 40α γενέθλια του Τότι. Ο «καπιτάνο» μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο οι παίκτες του Σπαλέτι έκαναν άνετα τη δουλειά τους συντρίβοντας την Άστρα με 4-0. Ο Στρούτμαν άνοιξε το δρόμο νωρίς (15’), ο Φάτσιο έφερε ακόμη περισσότερη ηρεμία πριν το ημίχρονο (45+2’), ενώ το αυτογκόλ του Ντορνέγιας (47’) και το τέρμα του Σαλάχ (55’) σχόλασαν νωρίς το γάμο για τους «τζιαλορόσι» με τους οποίους έπαιξε σε όλο το ματς ο Κώστας Μανωλάς.



Στη Βιέννη η Αούστρια έμεινε στο 0-0 με την Πλζεν, που έφτασε τις πέντε ισοπαλίες σε έξι ευρωπαϊκά ματς φέτος. Έτσι η γηπεδούχος έχασε χρυσή ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στο γκρουπ διπλασιάζοντας τις νίκες της. Με τους φιλοξενούμενους έπαιξε βασικός ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε, που αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις.

Βαθμολογία
1. Ρόμα 4
2. Αούστρια Βιέννης 4
3. Πλζεν 2
4. Άστρα Γκιούργκιου

Επόμενη αγωνιστική (20/10):
Ρόμα-Αούστρια Βιέννης
Πλζεν-Άστρα Γκιούργκιου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x