Europa League

Περέιρα: «Μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Την πίστη του για νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού και για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στο 4ο γκρουπ του Europa League εξέφρασε ο πρώην «ερυθρόλευκος», Βίτορ Περέιρα.

Ικανοποιημένος με την εικόνα της Φενέρμπαχτσε και αισιόδοξος για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League εμφανίστηκε ο Βίτορ Περέιρα μετά τη νίκη επί της Αντβέρπ με 3-0.

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την απόδοση της ομάδας μου. Αξίζαμε τη νίκη. Πετύχαμε τρία γκολ, δίχως να δεχθούμε κάποιο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα. Αξίζει συγχαρητήρια η ομάδα μου για τη σημερινή της εμφάνιση», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό για ένα μικρό διάστημα τη σεζόν 2014-15.

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες πρόκρισης της Φενέρμπαχτσε, ανέφερε: «Είμαστε ακόμα στο κόλπο για την πρόκριση. Αν παίξουμε όπως σήμερα και αν είμαστε όπως αυτήν την περίοδο, μπορούμε να νικήσουμε και στην Ελλάδα. Όσο παίζουμε όπως σήμερα, έχουμε ακόμα ελπίδες», επεσήμανε ο 53χρονος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x