Europa League

Πλεονέκτημα για Γιουνγκ Μπόις, χαμός για τη δεύτερη θέση

Η Γιουνγκ Μπόις νίκησε 2-0 τη Φέγενορντ στην Ελβετία για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League και απέκτησε πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Η Γιουνγκ Μπόις νίκησε 2-0 τη Φεγενορντ στην Ελβετία για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League και έφτασε τους έξι βαθμούς, αφήνοντας στους τρεις τους Ελβετούς.

Ισόπαλες Πόρτο και Ρέντζερς με 1-1 στο «Ντραγκάο», με αμφότερες να φτάνουν στους τέσσερις βαθμούς.

Πόρτο-Ρέιντζερς 1-1
Οι «δράκοι» έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο και δικαιώθηκαν με το καταπληκτικό σουτ του Ντίαζ έξω από την περιοχή στο 36’. Οι «διαμαρτυρόμενοι» βγήκαν μπροστά και στο 44’ ο συνδυασμός των Μπάρισιτς και Μπαρέλος έφερε τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά και να ισοφαρίζει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δευτεραθλητές Σκωτίας μπήκαν πιο δυνατά και πίεσαν την εστία του Μαρκεσίν χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, με τον Τζακ να χάνει μια καλή ευκαιρία για τους Βρετανούς. Στο τέλος, ο Νακατζίμα έχασε μια ευκαιρία για το 2-1 των Πορτογάλων.

Γιουνγκ Μπόις-Φέγενορντ 2-0
Οι Ελβετοί ξεκίνησαν «φουριόζοι» και πίεσαν τους Ολλανδούς, οπότε στο 14’ ο Φέρμεερς ανέτρεψε τον Ασαλέ και ο ίδιος ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Στο 28’, ο Φέρμεερς ανέτρεψε και τον Νσαμέ και ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ελβετοί έδωσαν χώρο στους Ολλανδούς κα αυτοί δημιούργησαν ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία της Γιουνγκ Μπόις και δεν άλλαξε κάτι.


Βαθμολογία:
Γιουνγκ Μπόις 6

Ρέιντζερς 4

Πόρτο 4

Φέγενορντ 3

Επόμενη αγωνιστική (7/11):
Φέγενορντ-Γιουνγκ Μποις

Ρέιντζερς-Πόρτο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x