Europa League

Έστειλε την Ντόρτμουντ σπίτι της η φοβερή Ρέιντζερς, στους «16» και η Μπέτις

Άντεξε κόντρα στην Ντόρτμουντ και… έφυγε για τους «16» η Ρέιντζερς (2-2). Όπου θα αγωνιστεί και η Μπέτις, η οποία με το 0-0 προκρίθηκε κόντρα στη Ζενίτ.

Πέταξε έξω την Ντόρτμουντ και πέρασε στους «16» του Europa League η Ρέιντζερς (2-2). Στην επόμενη φάση και η εξαιρετική φέτος Μπέτις με το 0-0 απέναντι στη Ζενίτ στην Ισπανία.

Οι Σκωτσέζοι άντεξαν στην πίεση της Μπορούσια και προστατεύοντας την… προίκα (2-4) του πρώτου αγώνα πήραν τη μεγάλη πρόκριση και χρωστούν πολλά στον Ταβερνιέρ, ο οποίος στο 22’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κεντ. Ο Μπέλιγχαμ εκμεταλλεύτηκε στο 31’ το «τσαφ» της άμυνας των γηπεδούχων και ισοφάρισε, ενώ στο 42’ ο Μαλέν βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και υπέγραψε την ανατροπή των φιλοξενούμενων. Ωστόσο, ο τελευταίος λόγος άνηκε στον Άγγλο μπακ, έφερε την κατάσταση στα ίσα στο 57’ και έκοψε τον… βήχα της Ντόρτμουντ.



Χαρακτήρα θρίλερ είχε στο τέλος το Μπέτις-Ζενίτ. Οι γηπεδούχοι, οι οποία είχαν επικρατήσει 3-2 στη Ρωσία, δεν καθάρισαν νωρίς την πρόκριση (έχοντας και δοκάρι στο α’ μέρος) και λίγο έλειψε να το πληρώσουν στο τέλος. Μάλιστα, ακυρώθηκε τέρμα του Βέντελ στο 47’ για οφσάιντ. Στο φινάλε ακυρώθηκε τέρμα της Ζενίτ μέσω VAR με τον Κριστιάκοβ, ενώ οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν τρομερή ευκαιρία ελάχιστα πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x