Europa League

Άλωσε τη Ρώμη η Μπέτις, τρελαίνει κόσμο η Σεν Ζιλουάζ!

Σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή πήρε η Μπέτις στην έδρα της Ρόμα (1-2), με τη Φενέρμπαχτσε να επικρατεί 2-0 της ΑΕΚ Λάρνακας. Μεγάλη νίκη για τη Σεν Ζιλουάζ που έκανε το 3/3.

Πήρε το… ντέρμπι της ημέρας η Μπέτις! Οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν 2-1 με ανατροπή της Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο» και έπιασε κορυφή.

Σπουδαία νίκη για την απόλυτη Σεν Ζιλουάζ, η οποία νίκησε 2-1 την Μπράγκα στην Πορτογαλία, ενώ οι Φενέρμπαχτσε και Ρεν συνεχίζουν παρέα στην κορυφή του ομίλου τους. Εύκολα η Άρσεναλ, σοκ για Φέγενορντ στο φινάλε.

1ος όμιλος


Εύκολη νίκη για την Άρσεναλ η οποία επικράτησε 3-0 της Μπόντο/Γκλιμτ, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ενκέτια στο 23’ άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Χόλντινγκ στο 28ο λεπτό να κάνει το 2-0. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ισχυρό προβάδισμα.



Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, με την Άρσεναλ να μη χάνει την ευκαιρία και να σκοράρει και τρίτο γκολ στο 85' με τον Βιεϊρά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Κάπως έτσι η ομάδα του Αρτέτα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερ (σσ. 6 βαθμούς).

1ος όμιλος
Ζυρίχη-Αϊντχόφεν 1-5
Αρσεναλ-Μπόντο Γκλιμτ 3-0

H βαθμολογία


1ος όμιλος:
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

2ος όμιλος


Συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Φενερμπαχτσέ η οποία επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Μπατσουαγί στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να κρατάνε το προβάδισμά τους μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάποιο γκολ, με τον Μάμας στο 80' να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και να κάνει το 2-0 για τους Τούρκους, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



Η Ρεν επικράτησε 2-1 της Ντιναμό Κιέβου, με τη γαλλική ομάδα να βρίσκεται ισόβαθμη (7β.) με την Φενέρ. Από την άλλη οι Ουκρανοί συνεχίζουν στον πάτο της βαθμολογίας. Ο Τεριέ άνοιξε το σκορ στο 23’ για τη Ρεν, με τον Τσιγκάνκοφ στο 33’ να κάνει το 1-1. Ο Ντούε στο 89' ήρθε να κάνει το 2-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος και χάρισε τη νίκη στη Ρεν.



2ος όμιλος
Φενέρμπαχτσε-ΑΕΚ Λάρνακας 2-0
Ρεν-Ντιναμό Κιέβου 2-1

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

3ος όμιλος


Η Μπέτις συνεχίζει μόνη πρώτη στη βαθμολογία, με τους Ισπανούς αυτή τη φορά να επικρατούν 2-1 στην έδρα της Ρόμα. Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ στο 34’ με τον συνήθη ύποπτο Πάουλο Ντιμπάλα, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε και πολύ, με την ισπανική ομάδα να ισοφαρίζει στο 40’ με τον Ροντρίγκεζ. Ο Ενρίκε χτύπησε στο 88' για να διαμορφώσει το τελικό 2-1, με την ισπανική ομάδα να κάνει το 3/3.



3ος όμιλος
Ελσίνκι-Λουντογκόρετς 1-1
Ρόμα-Μπέτις 1-2

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

4ος όμιλος


Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ επικράτησε 2-1 της Μπράγκα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η βέλγικη ομάδα μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχε δυο ακυρωθέν γκολ, με τους Πορτογάλους να αντιδρούν στο δεύτερο μέρος αλλά να μη φτάνει αυτό για να αποτρέψουν το 3/3 των φιλοξενούμενων.

Ο Ρουίς είχε ανοίξει το σκορ στο 49’ για την Μπράγκα, αλλά οι Βέλγοι έκαναν την ανατροπή στο φινάλε. Πρώτα ο Νίλσον στο 86’ ισοφάρισε και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάικς υπέγραψε την ανατροπή!

4ος όμιλος
Μάλμε-Ουνιόν Βερ. 0-1
Μπράγκα-Σεντ Ζιλουάζ 1-2

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2


6ος όμιλος


Μίντιλαντ και Φέγενορντ ήρθαν ισόπαλες 2-2και στον όμιλο πλέον υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία με 4 βαθμούς. Ο Σιμάνσκι στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κοκσού στο 45’ να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο η Μίντιλαντ έφερε τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ιζάκσεν στο 54’ να μειώνει σε 2-1 και τον Ζουνίνιο στο 85ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 2-2!

6ος όμιλος
Στουρμ Γκρατς-Λάτσιο 0-0
Μίντιλαντ-Φέγενορντ 2-2

Η βαθμολογία
Ρόμα-Μπέτις: 1-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x