Europa League

Oι ενδεκάδες από το ντέρμπι της Ρόμα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Tις επιλογές τους για την αναμέτρηση του «Ολίμπικο» μεταξύ της Ρόμα και της Ρεάλ Σοσιεδάδ ανακοίνωσαν ο Ζοσέ Μουρίνιο και ο Ιμανιόλ Αλγκαθίλ για τους «16» του Εuropa League.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της σπουδαίας αναμέτρησης του «Ολίμπικο» μεταξύ της Ρόμα και της Ρεάλ Σοσιεδάδ για το Europa League.


O Zoσέ Μουρίνιο επιλέγει τον Ρούι Πατρίσιο κάτω από τα δοκάρια, με τους Σμόλινγκ, Γιορέντε και Μαντσίνι στην τριάδα των στόπερ. Ο Κάρσντροπ στη δεξιά πτέρυγα, ο Ελ Σαράουι στην αριστερή, με τους Κριστάντε και Μάτιτς στον άξονα. Στην επιθετική τριάδα, θα αγωνιστούν ο Ντιμπάλα, ο Πελεγκρίνι και ο Τάμι Έιμπραχαμ.


Από την άλλη μεριά ο Ιμανιόλ Αλγκαθίλ επιλέγει τον Ρεμίρο στο τέρμα, με τους Γκοροθαμπέλ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν και Ρίκο στην τετράδα της άμυνας. Ο Μερίνο με τον Ιγιαραμέντι και τον Θουμπιμέντι στον άξονα, ενώ ο Κούμπο και ο Νταβίντ Σίλβα θα κινούνται πίσω από τον Σέρλοθ.


Αναλυτικά:

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρούι Πατρίσιο- Σμόλινγκ, Γιορέντε, Μανσίνι- Κάρσντροπ, Ελ Σαράουι, Κριστάντε, Μάτιτς- Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι, Έιμπραχαμ



Ρεάλ Σοσιεδάδ ( Ιμανιόλ Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο- Γκοροσαμπέλ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Ρίκο- Μερίνο, Θουμπιμέντι, Ιγιαραμέντι- Κούμπο, Σίλβα, Σέρλοθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x