Europa League

Σαμπάολι: «Ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί, έτσι δείξαμε ότι η βία είναι μέρος του παιχνιδιού»

Ο Χόρχε Σαμπάολι αναφέρθηκε στα χθεσινά επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Γαλατάσαραϊ, τονίζοντας πως ήταν λάθος η συνέχιση του αγώνα.

Η χθεσινή αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Γαλατάσαραϊ (0-0) στο «Βελοντρόμ» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Συγκεκριμένα, τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, αλλά και με την αστυνομία. Μάλιστα, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στα επεισόδια που ακολούθησαν μετά τον αγώνα, όταν οι φίλοι των Μασσαλών έστησαν... ενέδρα στους Τούρκους.

Με δηλώσεις που έκανε σήμερα ο προπονητής της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι, κατέκρινε τα όσα θλιβερά συνέβησαν χθες, ενώ ξεκαθάρισε πως ήταν λάθος η απόφαση να συνεχιστεί το ματς καθώς έτσι η UEFA πέρασε λάθος μήνυμα.

«Το πιο σωστό θα ήταν έχουμε παραδειγματικές τιμωρίες για όσους έκαναν τα επεισόδια. Ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί, δεν έπρεπε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Έτσι, δείξαμε ότι η βία είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να συνηθίσουμε τέτοια περιστατικά; Ή θα πάρουμε αυστηρά μέτρα για να επιτρέψουμε στις οικογένειες να έρχονται στο γήπεδο χωρίς φόβο;», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x