Europa League

«Κράτα γερά Σέρχιο»: Το μήνυμα συμπαράστασης των παικτών της Σεβίλλης για τον Ρίκο

Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου τελικού του Europa League οι παίκτες της Σεβίλλης εθεάθησαν με μπλουζάκια στα οποία αναγραφόταν ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τον Σέρχιο Ρίκο.

Δεν ξέχασαν τον Σέρχιο Ρίκο οι ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης!

Οι παίκτες του Ανδαλουσιάνικου συλλόγου λίγο πριν τη σέντρα του νικηφόρου τελικού του Europa League με αντίπαλο τη Ρόμα, προχώρησαν σε μια συγκινητική πράξη συμπαράστασης προς τον άτυχο Ισπανό πορτιέρε, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην εντατική μετά από πτώση από άλογο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του ισπανικού συλλόγου φωτογραφήθηκαν με λευκά μπλουζάκια στα οποία αναγραφόταν το μήνυμα: «Kράτα γερά Σέρχιο, Είμαστε στο πλευρό σου.», ενώ λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου ο αρχηγός Χεσούς Νάβας, μαζί με τον Ιβάν Ράκιτιτς ύψωσαν τη φανέλα με τον αριθμό 29, τον οποίο φορούσε κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σεβίλλη ο Ισπανός πορτιέρε.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρχιο Ρίκο, έχει γεννηθεί στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα του συλλόγου από την ηλικία των 13 ετών.

Μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε την εστία της σε 170 ματς, πανηγυρίζοντας 3 διαδοχικές σεζόν την κατάκτηση του UEFA Europa League.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x