Europa League

«Σφαλιάρα» στον ΑΠΟΕΛ!

Πολύ σκληρή για τα δόντια του ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκε η Σάλκε. Με πρωταγωνιστή τον Χούντελααρ (που πέτυχε δυο γκολ) οι Γερμανοί έκαναν περίπατο στο ΓΣΠ κι έφυγαν από ‘κει με το άνετο και ευρύ 3-0.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όσο ανώμαλα βγήκε απ’ το Champions League (με τον οδυνηρό αποκλεισμό απ’ την Αστάνα), τόσο ανώμαλα μπήκε στο Europa League ο ΑΠΟΕΛ.

Απέναντι στην ποιοτικότερη Σάλκε, οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση και ηττήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες 3-0 στο ΓΣΠ.

Από νωρίς οι Γερμανοί είχαν φροντίσει να προειδοποιήσουν με σουτ στο δοκάρι που είχε ο Μέγιερ στο 8’.

Μπορεί να μην πήραν εκεί λοιπόν το προβάδισμα, αλλά αυτό συνέβη 20 λεπτά αργότερα, όταν ο Μάτιπ εκμεταλλεύτηκε άστοχη έξοδο του Βάτερμαν σε εκτέλεση φάουλ και με κοντινή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δεν χρειάστηκε να περάσει, δε, πολύς χρόνος ακόμα πριν η ομάδα του Αντρέ Μπράιτενραϊτερ καθαρίσει κιόλας το παιχνίδι. Διότι ο Χούντελααρ (με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή) κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία και τελείωσε πρόωρα τη σεμνή τελετή.

Άλλωστε ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε -παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του- να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, ο Χούντελααρ του έδωσε τη χαριστική βολή στο 71’ (με σουτ μέσα απ’ την περιοχή), ενώ το… γλυκό έδεσε στο 77’, όταν ο Ντε Βινσέντι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία του στον διαιτητή.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x