Europa League

Πήρε νίκη με μεγάλη ανατροπή πριν τον Ολυμπιακό η Σλόβαν

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Ζεμπλίν, η Σλόβαν σκόραρε τέσσερις φορές από το 60' και μετά, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 4-2.

Δύσκολο έργο είχε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζεμπλίν για την 3η αγωνιστική του σλοβάκικου πρωταθλήματος η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 45ο λεπτό του αγώνα, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και τελικά να πάρει τη νίκη με 4-2, σκοράροντας τέσσερις φορές στο τελευταίο μισάωρο.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ταξιδέψει στον Πειραιά για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η ομάδα του Βάις πήγε στα αποδυτήρια όντας πίσω στο σκορ με 2-0, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς.

Στο 60' ο Μπαρσεγκιάν μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια η ομάδα της Σλόβαν πίεσε ασφυκτικά τους αντιπάλους της, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά, το βρήκε με τον Γκριν στο 72' και δεν έμεινε εκεί, αφού με δύο ακόμα γκολ, ένα του Αγκμπό στο 83' και ένα ακόμα του Γιέραμπεκ στο 90'+1', κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να ανέβει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη δεύτερη Ζίλινα.

Η ενδεκάδα της Σλόβαν (4-3-3): Τρνόβσκι, Λοβάτ, Κρίζαν (78' Ζμράλ), Βοέτ (46' Αμπένια), Χρντσαρ, Μουστάφιτς, Άγκμπο, Κακβετάτζε, Χόλμαν (49' Μπαρσεγκιάν), Τσάβριτς (46' Γκρίν), Μέντβεντ (46' Σάπονιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x