Europa League

Σμιντ: «Κάναμε πολλά λάθη και ρισκάραμε χωρίς λόγο στο δεύτερο ημίχρονο»

Στα πολλά λάθη και στα αδικαιολόγητα ρίσκα των παικτών της Αϊντχόφεν στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε το 1-4 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ρούντγκερ Σμιντ μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως πλήρωσαν και την απουσία πολλών βασικών του και την κούραση από τα πολλά ματς των προηγούμενων ημερών, αποδίδοντας τη συντριβή στις πολλές λάθος μπαλιές και στην κακή άμυνα.

Αναλυτικά: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε ρίσκα που ήταν αχρείαστα. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για τους παίκτες μου, που ήταν εδώ. Δεν μπορείς να παίζεις στην Ευρώπη με 12 ποδοσφαιριστές. Πληρώσαμε το τίμημα για τις γεμάτες σε υποχρεώσεις εβδομάδες που προηγήθηκαν, ενώ είχαμε στη διάθεσή μας λίγους παίκτες».

Σχετικά με την αλλαγή στην εικόνα της PSV: «Έχει να κάνει και με την εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Δώσαμε πολλές εύκολες μπάλες στον αντίπαλο και η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Λόγω των γεμάτων εβδομάδων που είχαν προηγηθεί, οι παίκτες δεν είχαν την ενέργεια και τη συγκέντρωση για να αντεπεξέλθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x