Europa League

Σμιντ: «Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν τη νίκη σαν να κατέκτησαν το Europa League. Θα δούμε την Πέμπτη»

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ, εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση των Ολλανδών επί του Ολυμπιακού παρά το 4-2 στο πρώτο ματς και έδειξε ενοχλημένος με τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός έγινε ξεκάθαρο φαβορί για πρόκριση επί της Αϊντχόφεν με το 4-2 στην πρώτη αναμέτρηση και οι Ολλανδοί δεν δείχνουν να τα παρατάνε.

«Είμαστε στα μισά του δρόμου», ανέφερε μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της προπόνησης ο Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε έδειξε να έχει ενοχληθεί με τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών.

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη και ο αντίπαλος ήταν πολύ αποτελεσματικός. Το έχουμε ξαναδεί αυτό, για παράδειγμα στις αναμετρήσεις με Φέγενορντ και Ντεν Χάαγκ. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα. Πρόκειται για λεπτομέρειες, αλλά οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να δείξω στους παίκτες τα λάθη που μας “σκοτώνουν” και να καθοδηγήσω την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Πρέπει επίσης να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Είναι δύσκολο αυτό, παίζοντας με αυτό το πρόγραμμα και έχοντας μια νέα ομάδα και με τόσους τραυματισμούς», σχολίασε μιλώντας στους ρεπόρτερ της PSV.

Για την κριτική που του ασκείται σχολίασε: «Το κατανοώ, αλλά είμαι εδώ για να φτιάξω κάτι. Δεν θέλω να επαινέσω τον εαυτό μου, αλλά είμαστε ακόμα στο Europa League. Χάσαμε από τον Άγιαξ στο Κύπελλο, από έναν καλό αντίπαλο. Είμαστε επίσης δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Αυτό που κάνουμε είναι καλό. Αλλά όχι τέλειο. Και υπάρχει πάντα πίεση».

Παράλληλα, μίλησε για τη ρεβάνς: «Στον Ολυμπιακό πανηγύρισαν τη νίκη εναντίον μας σαν να είχαν κατακτήσει το Europa League. Θα δούμε την Πέμπτη. Αν καταφέρουμε να πάρουμε ένα γρήγορο προβάδισμα, θα δούμε τι θα συμβεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x