Europa League

Στις 10.000 η προπώληση για Ριέκα

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ριέκα, καθώς ήδη έχουν κάνει «φτερά» περίπου 10.000 εισιτήρια.

Ιδιαίτερα δυναμικό παρών (και) στο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Ριέκα αναμένεται να δώσουν οι φίλοι της ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, περίπου 10.000 μαγικά ''χαρτάκια'' έχουν ήδη βρει κάτοχο και το Ολυμπιακό Στάδιο για ακόμα μία βραδιά πρόκειται να φορέσει τα… καλά του.

Παράλληλα τεράστια είναι και η προθυμία των φίλων των «κιτρινόμαυρων» για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Πλατανιά, παιχνίδι στο οποίο η διοίκηση της «Ένωσης» αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ, με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων από την θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Είναι χαρακτηριστικό πως το τηλεφωνικό κέντρο στα γραφεία της ομάδας έχει «σπάσει» καθώς φίλαθλοι της ΑΕΚ ακόμα και από το εξωτερικό τηλεφωνούν για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο και να ενισχύσουν όσα μπορούν την προσπάθεια της ΠΑΕ. Μάλιστα, ακόμα είναι τέτοιο το ενδιαφέρον που ακόμα και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας τηλεφωνούν προκειμένου να αγοράσουν απλό εισιτήριο.

Τέλος μετά από σύσκεψη των ανθρώπων της ΑΕΚ θα υπάρχει η σχετική ενημέρωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων απέναντι στη Κρητική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x