Europa League

Σωτηρίου: «Τα καταφέραμε μέσα σε μια καυτή έδρα»

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας εμφανίστηκε ο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ στο «Καραϊσκάκη», Πιέρρος Σωτηρίου.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ, η οποία ήρθε χάρη σε δικό του τέρμα, εμφανίστηκε ο Πιέρρος Σωτηρίου. Ο 24χρονος επιθετικός των Κύπριων, μιλώντας στον ΟΤΕ TV, δεν θέλησε να μιλήσει για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του τονίζοντας πως το… ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Αναλυτικά:

«Η συνολική παρουσία έπαιξε μεγάλο ρόλο. Κάναμε ένα τέλειο αμυντικά παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο παρά την πίεση να σκοράρει. Κερδίσαμε, αυτό μετράει.

Ο Ντε Καμάργκο είναι εξαιρετικός, δυστυχώς τραυματίστηκε και όλοι οι παίκτες είμαστε εδώ για να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εγώ προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βάζω γκολ.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα κακό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα και όλοι πίστευαν ότι απόψε θα ανατρέψει τα δεδομένα. Είναι εξαιρετική ομάδα με καυτή έδρα αλλά τα καταφέραμε. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα μετρήσουμε τους βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x