Europa League

«Τελικός» για Παναθηναϊκό

Μονόδρομο αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στον αποψινό αγώνα στη Λιέγη, αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Οι σκέψεις του Στραματσόνι.

Ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League θέλει να μείνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σταντάρ Λιέγης για την 3η φάση των ομίλων της διοργάνωσης (20:00, OTE Sport 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Για να συμβεί αυτό, το «τριφύλλι» χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα επί βελγικού εδάφους, ώστε να μπορεί να ελπίζει στους «32» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA. Από εκεί και πέρα, ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να διαχειριστεί την ίωση του Μπεργκ και την γαστρεντερίτιδα που ταλαιπώρησε τον Κουτρουμπή. Και οι δύο είναι στη διάθεση του Ιταλού, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του με στόχο να γίνει… κυνικός.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουτρουμπή, Σαμπά, Μολέντο, με τους Κουλιμπαλί και Χουλτ να είναι φουλ-μπακ.

Ο Λέντεσμα θα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, με τους Ζέκα και Βιγιαφάνιες εσωτερικούς χαφ. Ο Εμποκού (ή ο Ιμπάρμπο) θα παίξουν πίσω από τον προωθημένο Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Λέτο, Λουντ, Ρινάλντι, Μέστο, Χατζηγιοβάννης και Ιβανόφ. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Γουακάσο και οι απόντες Στάικος Ξενόπουλος.

Οι Βέλγοι, με τη σειρά τους θα παίξουν με σύστημα 4-4-2. Η ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Ζιλέ, Φάι, Σολτς, Λαΐφης, Αντράντε (ή Γκορέ), Ντοσεβί, Ενόχ, Τρεμπέλ, Εντμίλσον Ζούνιορ, Μπελφοντίλ και Ορλάντο Σα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x