Europa League

Τεν Χαγκ: «Θετικό το αποτέλεσμα, βγάλαμε αντίδραση»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Ομόνοια δήλωσε ο Έρικ τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες μέρες μετά τη συντριβή από την συντοπίτισσα Σίτι, δυσκολεύτηκε πολύ σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 1-0, πριν η είσοδος των Ράσφορντ και Μαρσιάλ ανέτρεψε τα δεδομένα και τους οδηγήσει τελικά στη νίκη με 3-2. Ο Έρικ τεν Χαγκ, πάντως, δε φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ιδιαίτερα προβληματισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

«Δεν ανησυχώ. Ήταν πολύ άσχημα τα 10 λεπτά αφού δεχθήκαμε το γκολ. Όμως είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια τόσο στιβαρή ομάδα να παράγεις ευκαιρίες, και εμείς κάναμε πολλές καλές ευκαιρίες. Αν καταφέρεις να αντιδράσεις, τότε έχεις το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι, δηλαδή τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες, γυρίσαμε το παιχνίδι, και αυτό είναι πολύ θετικό, ειδικά από ψυχολογικής πλευράς», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις υποχρεώσεις της την ερχόμενη Κυριακή (9/10), απέναντι στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x