Europa League

Θυμήθηκε… Ντόρτμουντ, Ρεάλ και Λίβερπουλ ενόψει ΑΕΚ η Μπριζ (pics)

Με σημαντικές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του παρελθόντος, όταν υποδέχτηκε και κέρδισε «θηρία» στην έδρα της, έδωσε το σύνθημα νίκης η Κλαμπ Μπριζ, ενόψει του σημερινού ματς με την ΑΕΚ.

Θετικά αποτελέσματα του παρελθόντος στην έδρα της, κόντρα σε ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ υπενθύμισε η Κλαμπ Μπριζ, ενόψει του σημερινού ματς με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Europa League.
Με σλόγκαν «Στο σπίτι μας πάντα με 12 παίκτες», οι Βέλγοι έδωσαν το σύνθημα νίκης για το σημερινό ματς με τους κιτρινόμαυρους.
«Το 1975 η Κλαμπ νίκησε 4-0 την Ίπσουιτς, σε ένα αξέχαστο απόγευμα. Απόψε ξανά», ήταν η πρώτη δημοσίευση. Αντίστοιχα, λίγο αργότερα, αναφέρθηκε στο 2-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης το 1976, στο 1-1 με τη Λίβερπουλ στον τελικό του Κυπέλλου UEFA της ίδιας χρονιάς και στο 5-0 επί της Ντόρτμουντ το 1987.
Δείτε τις δημοσιεύσεις:






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x