Europa League

Τσακίρης: «Με εικόνα σαν τη χθεσινή η ΑΕΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα με Άγιαξ»

Ο Γιώργος Τσακίρης θεωρεί την ΑΕΚ ικανή να πάρει την πρόκριση για το Conference League μέσα στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ.

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ μπορεί να μείνει όρθια στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ και να προκριθεί στο Conference League εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και δικαιούτο τη νίκη, αλλά εμφανίστηκε και πάλι το πρόβλημα στο εύκολο γκολ με αποτέλεσμα να χάσει από την Μπράιτον. Ακόμη και μετά την αποβολή πίστευε και πάλεψε για το γκολ, γι’ αυτό και ο κόσμος την αντάμειψε με χειροκρότημα», σημείωσε.

«Αν έχει στο Άμστερνταμ την ίδια εικόνα όπως χθες σε επίπεδο απόδοσης και συγκέντρωσης, έχει καλές πιθανότητες να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον Άγιαξ και να συνεχίσει στο Conference League. Είναι αισθητά βελτιωμένος ο Άγιαξ, πάντως, σκοράρει πολύ εύκολα αλλά έχει και προβλήματα στην άμυνα», πρόσθεσε.

Τέλος σχολίασε πως «… η δεύτερη κίτρινη στον Γκατσίνοβιτς ήταν σωστή, αλλά η πρώτη ήταν υπερβολική, ειδικά από έναν διαιτητή που άφησε ατιμώρητες φάσεις με τραβήγματα από παίκτες της Μπράιτον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x