Europa League

Τσακίρης: «Μεγάλο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, δεν ήρθε τυχαία αλλά με στόχευση Αλμέιδα»

Ο Γιώργος Τσακίρης αποθέωσε τον χαρακτήρα της ΑΕΚ και το πλάνο του Ματίας Αλμέιδα μετά το μεγάλο διπλό στο Μπράιτον.

Σπουδαία νίκη που ήρθε μέσα από πλάνο και στόχευση και ουδόλως συμπτωματικά χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσακίρης το 3-2 της ΑΕΚ στο Μπράιτον μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη, ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και δεν είναι τυχαία. Ήρθε με στόχευση του Αλμέιδα, ο οποίος είχε προϊδεάσει πως θα παίξει η ΑΕΚ με τον τρόπο που μπορεί και δεν θα αλλάξει το στυλ της παρά τις απουσίες ή τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Το πιο σημαντικό είναι πως επανέφερε την πίστη στο σχέδιο του προπονητή, αλλά και πως κέρδισαν την εμπιστοσύνη και πάλι παίκτες όπως ο Σιντιμπέ που ήταν ο κορυφαίος για μένα. Ήταν καταπληκτικός ο Σιμάνσκι με εξαίρεση το λάθος του, ενώ ο Μήτογλου ήταν αλάνθαστος στο κέντρο της άμυνας. Είναι πολύ σημαντικό ότι σκόραρε ξανά ο Πόνσε. Για να πάρεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα, μέσα στην Αγγλία απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, θα πρέπει να είναι στο 101% η συγκέντρωση», τόνισε.

«Ο χαρακτήρας της ομάδας έμεινε αναλλοίωτος, γιατί σε κανονική ροή αγώνα έφαγε μόνο 2-3 φάσεις και δέχτηκε τα γκολ από δύο ατομικά λάθη που έφεραν πέναλτι. Όμως και τις δύο φορές που ισοφαρίστηκε όχι μόνο δεν έχασε το μυαλό της, αλλά προηγήθηκε ξανά έχοντας τόσες πολλές τελικές στην έδρα της Μπράιτον. Είναι πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και η ΑΕΚ πάει φτιαγμένη στο ντέρμπι της Δευτέρας, όπως και ο Παναθηναϊκός. Και οι δύο θα είναι κουρασμένοι μετά την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης, αλλά αυτή είναι η κανονικότητα για αυτές τις ομάδες, να παίζουν και να παίρνουν αποτελέσματα στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο Γιώργος Τσακίρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x