Europa League

Τσιγκρίνσκι: «Ο ποδοσφαιρικός Θεός μας πήρε την πρόκριση»

Απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ντιναμό Κιέβου εμφανίστηκε ο Ουκρανός στόπερ.

Έκδηλη ήταν η απογοήτευση στο πρόσωπο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου.

Ο Ουκρανός στόπερ σε δηλώσεις του στην ουκρανική τηλεόραση υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έκαναν ότι είναι εφικτό για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, ωστόσο αυτή δεν ήρθε εξαιτίας μιας… ανώτερης δύναμης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο να βρεις λόγια μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Εμείς δεν είχαμε τύχη, όπως και στην Αθήνα. Στα δύο παιχνίδια κάναμε υπέρ-αρκετές ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν έφτανε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που έγινε. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ώστε η πρόκριση να εξαρτάται από εμάς, όμως ο ποδοσφαιρικός Θεός απόψε μας πήρε την πρόκριση.

Αφήνουμε την διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, αήττητοι σε όλο το Europa League. Αν είχαμε σκοράρει, η Ντιναμό θα αναγκαζόταν να παίξει διαφορετικά. Στο τέλος ρίξαμε αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες, ρισκάραμε ακόμα περισσότερο. Μελετήσαμε καλά την Ντιναμό και στο πρώτο ημίχρονο και στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης σταθήκαμε πολύ καλά, απλώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x