Europa League

Τσορμπατζόγλου: «Μπαίνει στην αποστολή ο Ντεσπόντοφ - Η ατάκα του προπονητή της Μπραν που έκανε εντύπωση»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το αυριανό ματς απέναντι στην Μπραν, στο πλαίσιο της League Phase του Europa League, με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου να μεταφέρει τα τελευταία νέα των «ασπρόμαυρων» στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ ανέφερε πως ο Ντεσπόντοφ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ οι Καμαρά και Κωνσταντέλιας ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και θα επιχειρήσουν να μπουν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Παράλληλα, στάθηκε σε μια ατάκα του προπονητή της Μπραν που προκάλεσε εντύπωση, με τον Φρέιρ Αλεξάντερσον να τονίζει ότι η μεγαλύτερη δύναμη του Δικεφάλου του Βορρά είναι η σχέση των παικτών με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x