Europa League

Τώρα... Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν από την Ουκρανία έχοντας γνωρίσει την ήττα 1-0 με ένα τέρμα σε μία φάση που δεν... μύριζε μια τέτοια εξέλιξη.

Οι ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ και εκείνες που έγιναν από το... πουθενά για την Ντιναμό Κιέβου στέρησαν από τον Ολυμπιακό μια μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν από την Ουκρανία έχοντας γνωρίσει την ήττα 1-0 με ένα τέρμα σε μία φάση που δεν... μύριζε μια τέτοια εξέλιξη και πλέον τώρα καλούνται να συγκεντρωθούν σε αυτά που έχουν.

Ποια είναι αυτά; Η συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος εκεί που έχουν στόχο αλλά και προβάδισμα για να πάρουν δεύτερη θέση και να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν.

Και το Κύπελλο, ένας θεσμός που μπορεί να φέρει ένα τρόπαιο αλλά και γιατί όχι μια άτυπη ρεβάνς απέναντι σε αντιπάλους στους οποίους δεν έχουν έρθει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός από σήμερα με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα αρχίσει να συγκεντρώνεται στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x