Europa League

Τζαβέλλας: «Να τα βάλουμε κάτω και να συζητήσουμε»

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στην Καραμπάγκ εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Στα λάθη του ΠΑΟΚ τα οποία πρέπει άμεσα να διορθωθούν στάθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής μέσος του «δικέφαλου του Βορρά, μιλώντας στο ΟΤΕ TV, τόνισε πως συνεχίζει να πιστεύει στην πρόκριση παρά τις δυσκολίες.

«Δεν ήμασταν καλοί, θα ήταν ψέματα αν σας έλεγα ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Πρέπει να το συζητήσουμε μεταξύ μας για να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.

Ήταν μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και να κατεβάσει την μπάλα και δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε όπως θέλαμε. Κάτι κάναμε λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε».


Για το αν σήμερα ήρθε ο αποκλεισμός:
«Δεν είναι αποκλεισμός, αλλά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στην Ιταλία θα πρέπει να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα. Έχουμε μείνει πίσω και θα χρειαστούν πολλά για να προκριθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x