Europa League

Υπεύθυνος επικοινωνίας Σάλκε: «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για την Σάλκε ο ΠΑΟΚ, κάτι που τόνισε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «βασιλικών μπλε», Τόμας Σπίγκελ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Σπίγκελ στον Arena FM

Πως αντιμετώπισαν την κλήρωση; «Θα έλεγα ότι είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα ,γιατί πριν από τρία χρόνια που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν άδειο το γήπεδο και δεν μπορέσαμε να νιώσουμε την πίεση της Τούμπας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στον ΠΑΟΚ.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Όπως και στον ΠΑΟΚ έτσι και στην Σάλκε έχουν αλλάξει πολλοί παίκτες από τότε. Δεν θα είναι εύκολος ο ΠΑΟΚ, δεν θα είναι εύκολο για κανέναν».

Πόσα εισιτήρια μπορεί να δώσει η Σάλκε στον ΠΑΟΚ;

«Υπάρχουν κανόνες ασφαλείας στην UEFA. Δεν μπορούμε να δώσουμε όσα θέλουμε. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει λογικά το 5%, το γήπεδο μας χωράει 62.441 στην Μπουντεσλίγκα ,όπου επιτρέπονται και οι όρθιοι και 54.400 στην Ευρώπη. Γύρω στις 2500 εισιτήρια θα πάρει ο ΠΑΟΚ».

Τι θυμάστε από τον ΠΑΟΚ;

«Στο 1-1 του «Γκελσενκίρχεν» καταλάβαμε τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Τότε είχε τον Χουμπ Στέφενο ΠΑΟΚ τον οποίο έχουμε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Ξέρουμε και κάποιους παίκτες όπως ο Τζαβέλλας και ο Τζιώλης».

Θα έρθουν φίλοι της Σάλκε στην Θεσσαλονίκη;

«Σίγουρα θα έρθουν, τώρα που έπαιξε η Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος της ομάδας ήταν όλοι με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x