Europa League

Χάτσκεβιτς: «Κρατάμε το γκολ και την πρόκριση»

Στην πρόκριση της Ντιναμό Κιέβου στους «16» του Europa League στάθηκε ο Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς μετά τη νίκη των Ουκρανών με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο δεύτερο ματς των «32» της διοργάνωσης.

Ο Ουκρανός τεχνικός τόνισε πως ξεκίνησαν καλά στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο άλλαξαν τα πλάνα τους, ανέλυσε τον τρόπο που έγινε το 1-0, διαπίστωσε πρόβλημα φυσικής κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρεί πως η φετινή ομάδα διαθέτει περισσότερη ενέργεια και ταλέντο σε σχέση με την περυσινή.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, αν και στο δεύτερο μέρος άλλαξαν τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο επιθετικοί. Ήταν πολύ καλός ο Μπόικο και η άμυνα. Κρατάμε, όμως, το γκολ του Σολ και την καλή του εικόνα και ότι περάσαμε».

Για το γκολ του Σολ: «Πραγματικά, εάν αναλύσετε το προηγούμενο ματς θα δείτε πως είναι χαρακτηριστικό μας να σκοράρουμε από τα πλάγια. Περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα το είχε μελετήσει, αλλά μας βγήκε αυτό».

Για την καλή φυσική κατάσταση της Ντιναμό: «Πράγματι, στο δεύτερο μέρος η ομάδα δεν ήταν τόσο δυναμική όπως στο πρώτο. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, από το παιχνίδι μας. Δεν οφείλεται στην κούραση, αλλά οφείλεται στην ψυχολογία».

Για το εάν η φετινή ομάδα είναι πιο καλή από φέτος: «Πέρυσι, είχαμε πιο μεγάλη πείρα. Φέτος, έχουμε περισσότερη ενέργεια, ταλέντο και νέα παιδιά. Κατά τη γνώμη μου, δεν μετράει αυτό».

Για τον Σολ: «Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις για μπροστά. Γενικά, η Ντιναμό είχε μεγάλους επιθετικούς. Ο Σολ πρέπει να γράψει τη δική του ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x