Europa League

Χιμένεθ: «Έκαναν καταπληκτική προσπάθεια οι παίκτες»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την Μίλαν.

Τα καλύτερα για τους παίκτες του είχε να πει ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της ΑΕΚ με την Μίλαν. Ο Ισπανός επεσήμανε ότι θα ήταν ικανοποιημένος ακόμη και εάν δεν ερχόταν ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς η προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν καταπληκτική αλλά επεσήμανε ότι και το θετικό αποτέλεσμα μετράει.

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου μας, ο οποίος στήριξε την ομάδα μας μέσα στο Σαν Σίρο. Παίξαμε απέναντι στην Μίλαν, μια πολύ μεγάλη ομάδα, εκτός έδρας, αυτό είναι πάντα δύσκολο, όπως δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαι ευχαριστημένος από την υποστήριξη των φιλάθλων μας, υπάρχουν πολλά συστατικά και παράμετροι στο ποδόσφαιρο, προκειμένου να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά εκτός έδρας», ανέφερε και συνέχισε:

«Εγώ ζητώ μόνο σωστή αγωνιστική συμπεριφορά και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος η προσπάθεια μετράει. Είμαι ικανοποιημένος και υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, έκαναν καταπληκτική προσπάθεια και μπορέσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Εγώ θα ήμουν το ίδιο υπερήφανος για αυτούς ακόμη και αν είχαμε χάσει, φυσικά μετράει και το θετικό αποτέλεσμα, αλλά το σημαντικότερο είναι η καλή δουλειά μας μέσα στο γήπεδο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x