Europa League

Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και στα δύο ματς»

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ και στα δυο ματς με την Ντιναμό Κιέβου σε Αθήνα και Ουκρανία παραδέχτηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τον άδοξο αποκλεισμό της «Ένωσης» από τη συνέχεια του φετινού Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους Ουκρανούς για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, όμως θεωρεί πως εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην Αθήνα και προκρίθηκαν άδικα. Ζήτησε να κοιτάξουν μπροστά και το ματς με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα και πως είπε στους ποδοσφαιριστές του πως αισθάνεται υπερήφανος για αυτούς, χαρακτηρίζοντας τυπική της UEFA τη διαιτησία.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στην Ντιναμό Κιέβου για την πρόκριση. Είναι κάποιες φορές, αν έχεις περάσει όλη τη ζωή σου στο ποδόσφαιρο, που βλέπεις ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση τη δουλειά σου, άλλες φορές όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι άδικο.

Με όλον το σεβασμό στην Ντιναμό, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην Αθήνα και στο Κίεβο, απλώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τη δική του ευκαιρία στην Αθήνα, ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις δικές μας ξεκάθαρες ευκαιρίες απόψε μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, μπορούμε να σκεφτούμε τον αποκλεισμό μόνο μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας και από αύριο οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον Ατρόμητο.

Οι λέξεις μου στους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι ήταν αυτές, είμαι υπερήφανος για όλους σας για την προσπάθειά σας. Δική μου η απόφαση να μην παίξει ο Τσιγκρίνσκι στο πρώτο ματς. Τυπική διαιτησία της UEFA, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα απόψε. Στην Αθήνα είχαμε την ατυχία να μην έχουμε μια τυπική διαιτησία της UEFA εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x