Europa League

Χριστοδουλόπουλος: «Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ανατροπή που δεν έχει ξαναγίνει»

Στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ να ολοκληρώσει την ανατροπή επί της Ριέκα και να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στους «32» του Europa League στάθηκε μετά το ματς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Την απογοήτευσή του που η ΑΕΚ δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή επί της Ριέκα, για να πανηγυρίσει από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο 31χρονος μεσοεπιθετικός στην κάμερα της Cosmote TV:
Για την εικόνα του ματς με τη Ριέκα: «Δεν θυμάμαι να έχουμε μπει χειρότερα σε παιχνίδι από ότι σήμερα. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Δεν γίνεται κάθε φορά να κυνηγάμε τα αποτελέσματα, κουραστήκαμε. Πρέπει να μπούμε μια φορά στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε το αφεντικό. Είμαι απογοητευμένος επειδή δεν προκριθήκαμε από σήμερα, βέβαια στο τέλος θα μπορούσαμε να μιλάμε για ανατροπή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και μεγάλη πρόκριση, τώρα όλα για όλα στην Βιέννη.

Για το ματς με την Αούστρια Βιέννης: «Έχουμε τρεις βαθμούς διαφορά, είναι ένα παιχνίδι τελικός. Δεν θέλαμε να φτάσουμε ως εκεί, αλλά δεν υπάρχει φόβος. Ωστόσο θα προτιμούσαμε να είχαμε καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση. Πιστεύω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα, αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού στο ξεκίνημά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x