Europa League

Χριστόγλου: «Θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός, απορώ γιατί δεν αγωνίζεται καθόλου ο Ελ Αραμπί»

Ακούστε το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην έδρα της Γουέστ Χαμ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Το σχόλιό του μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και την έδρα της Γουέστ Χαμ, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μπάμπης Χριστόγλου!

Αφού τόνισε ότι πλέον η πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League μοιάζει ακατόρθωτη για τους «ερυθρόλευκους» μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην αγγλική πρωτεύουσα, τόνισε ότι το μόνο που μπορεί να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό είναι η πίεση που άσκησε στα τελευταία λεπτά, αναγκάζοντας τους αντιπάλους του να κάνουν καθυστερήσεις.

Ανέφερε ότι η ομάδα του Μαρτίνεθ έβγαλε αντίδραση και ισορρόπησε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να κινδυνεύσει ουσιαστικά, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει αντίδραση και στα επόμενα παιχνίδια του.

Τέλος, εξέφρασε την απορία γιατί δεν αγωνίζεται καθόλου ο Ελ Αραμπί, αναφέροντας ότι κατά την άποψή του θα ήταν ο ιδανικός για τους Πειραιώτες στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x