Europa League

Χωρίς Μικιταριάν στο Αζερμπαϊτζάν η Άρσεναλ

Δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν ο Μικιταριάν λόγω της... εθνικότητάς του.

Για… πολιτικούς λόγους άφησε εκτός αποστολής τον Μικιταριάν ο Ουνάι Έμερι, και έτσι ο Αρμένιος δεν θα ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν για το παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με την Καραμπάγκ.

Οι σχέσεις Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν είναι εδώ και δεκαετίες τεταμένες, με πολέμους να έχουν κηρυχθεί στο παρελθόν, για την περιοχή Ναγκόρνο - Καραμπάχ. Αν και έχει υπογραφεί εκεχειρία από το 1994 ανάμεσα στις δύο χώρες, το... περίεργο κλίμα παραμένει μέχρι και σήμερα.

Έτσι, ο προπονητής της Άρσεναλ άφησε στο Λονδίνο τον Μικιταριάν για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League, θέλοντας να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα του ποδοσφαίρου. Όπως δήλωσε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορεί να ταξιδέψει εκεί», δήλωσε ο 46χρονος Ισπανός προπονητής και συνέχισε λέγοντας. «Είμαστε εδώ με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση για να παίξουν αύριο. Η δουλειά μου έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο, την κάθε κουλτούρα, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε χώρα. Σέβομαι τον Μίκι, αλλά για μένα δεν μπορεί να παίξει αύριο», τόνισε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x