Γενικά

Σωτηρακόπουλος για ESL: «Όποιος επιχειρήσει κάτι ανάλογο στο μέλλον να αποβάλλεται»

Τα σημεία-κλειδιά που έπαιξαν ρόλο στην διάλυση πριν καν εμφανιστεί στο ποδοσφαιρικό στερέωμα το European Super League ανέλυσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τη δική του ανάλυση για τη διάλυση του European Super League σε μόλις δύο μέρες έκανε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη πρέπει να αποτελέσει ένα «πάτημα» για την UEFA και τη FIFA, ώστε στο μέλλον η ομάδα που θα επιχειρήσει κάτι ανάλογο να αποβάλλεται από τις διεθνείς διοργανώσεις και να μην υπάρξει ένα τέτοιο παραστράτημα.

Από εκεί και πέρα, εξήγησε τα σημεία-κλειδιά που έπαιξαν ρόλο για υποχώρηση των αγγλικών ομάδων, αφού ο Αμπράμοβιτς ήταν σε κόντρα με τους άλλους ιδιοκτήτες της Premier League για το γεγονός πως δεν είχε το «ελεύθερο» να ρίξει όσα χρήματα επιθυμούσε.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος τόνισε πως οι γερμανικοί σύλλογοι βγαίνουν κερδισμένοι από την συγκεκριμένη ιστορία, αφού τάχθηκαν υπέρ του δίκαιου και δεν έβαλαν ως προτεραιότητα το κέρδος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x