Γενικά

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων λόγω... πολυϊδιοκτησίας η Λεόν του Χάμες!

Η μεξικανική Κλουμπ Λεόν αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, καθώς ανήκει στην ίδια εταιρεία με την Πατσούκα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα διεξαχθεί το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με 32 ομάδες, ωστόσο ήδη υπάρχουν προβλήματα για τη FIFA.

Βλέπετε, κατόπιν έρευνας που έγινε, διαπιστώθηκε πως η Κλουμπ Λεόν δεν πληροί τις προϋοθέσεις για να παίξει στο τουρνουά, καθώς ανήκει στην ίδια εταιρεία με την Πατσούκα!

Οι δύο μεξικανικές ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη νέα διοργάνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς κατέκτησαν τις δύο τελευταίες εκδόσεις του Champions Cup της CONCACAF, ωστόσο αποφασίστηκε πως η Λεόν, όπου αγωνίζεται και ο Χάμες Ροντρίγκες, πρέπει να μείνει εκτός.

Οι «βερδιμπλάνκος» είχαν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με Τσέλσι, Φλαμένγκο και Εσπεράνς, ωστόσο αναμένεται να αντικατασταθούν από άλλο κλαμπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x