Θετικό το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Γκρεγκ Κλαρκ με θέμα το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι τρόποι λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σε ανακοίνωσή της η FIFA κάνει λόγο ότι στη σημερινή συνάντηση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας με τον υπουργό Επικρατείας επήλθε συμφωνία για την συνεργασία με τον κ. Κλαρκ να επιβεβαιώνει ότι η FIFA θα συμβάλει από την πλευρά της για την λύση των προβλημάτων.

Σε αυτή η Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαίρου γνωστοποιεί πως θα συνεργαστεί με UEFA και ΕΠΟ κατόπιν παρότρυνσης των ελληνικών Αρχών.

«Η FIFA και οι ελληνικές αρχές συζητούν την κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία συνεχίζει...

«Μια συνάντηση έλαβε χώρα σήμερα (10/02) στο σπίτι της FIFA στην Ζυρίχη, ανάμεσα στον Γκρεγκ Κλαρκ, ως αντιπρόεδρος της FIFA και του υπουργού Επικρατείας της Ελλάδας, Γιώργου Γεραπετρίτη, ώστε να συζητηθεί η τρέχουσα κατάσταση του ποδοσφαίρου στην χώρα.
Με την παρότρυνση των ελληνικών Αρχών, ο Κλαρκ επιβεβαίωσε ότι η FIFA θα εργαστεί μαζί με την UEFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να λύσουν τα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο», καταλήγει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube