Γενικά

Η απάντηση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας για το περιβόητο φιλί στην Ερμόσο

Ο Ρουμπιάλες απάντησε στα επικριτικά σχόλια για το viral φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο για να γιορτάσει την κατάκτηση του Μουντιάλ γυναικών.

Ως «αποκορύφωμα μιας φιλίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους», χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίζ Ρουμπιάλες, την κίνηση να φιλήσει στο στόμα την επιθετικό της εθνικής Ισπανίας, Τζένιφερ Ερμόσο.



Με συνέντευξη του στον Πάμπλο Πάρρα και το radio MARCA ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος έδωσε την δική του οπτική στο θέμα: « Το φιλί με την Τζένι ήταν μια ασήμαντη εκδήλωση στοργής. Υπάρχουν παντού ηλίθιοι, δεν μπορούμε να δώσουμε σημασία στην ηλιθιότητα. Είμαστε πρωταθλητές και μένω σε αυτό», πρόσθεσε, μετά το σάλο που δημιούργησε παγκοσμίως η αμφιλεγόμενη κίνησή του.



Οι αντιδράσεις
Η ίδια η ποδοσφαιρίστρια-και πλέον παγκόσμια πρωταθλήτρια- δεν ενστερνίστηκε την «αθωότητα» που υποστήριξε ο Ρουμπιάλες δηλώνοντας σε ερώτηση δημοσιογράφων ότι «δεν της άρεσε».

Σε συνέχεια, η υπουργός ισότητας της Ισπανίας Ιρένε Μοντέρο ,πήρε θέση για το γεγονός χαρακτηρίζοντας το «σεξουαλική βία από την οποία υποφέρουν οι γυναίκες σε καθημερινή βάση».



Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x