Κύπελλο Ελλάδας

Πετκάκης: «Να πάρουμε τα πάνω μας»

Μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας θα δώσει στον Πανιώνιο, η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πετκάκη. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σουλεϊμάν Όμο.

Μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας θα δώσει στον Πανιώνιο, η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πετκάκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Σουλεϊμάν Όμο.

«Χρειαζόμασταν τη νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας. Το τελευταίο διάστημα βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, δουλεύουμε στις προπονήσεις και με τις προσθήκες θα τα πάμε ακόμα καλύτερα. Ήταν δίκαιη η πρόκριση, κοντρολάραμε τον ρυθμό, πήγαμε στα πέναλτι και εκεί είχαμε τον Γιάννη (σ.σ. Σιδεράκης). Δουλεύει πολύ, είναι ανερχόμενο ταλέντο και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πετκάκης.

Ερωτηθείς για τη χαμένη ευκαιρία του Λέτο προς το τέλος της αναμέτρησης, απάντησε: «Ναι, ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω πως το θέλαμε πολύ και με τη βοήθεια του κόσμου πήραμε την πρόκριση και θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Από την πλευρά του, ο Σουλεϊμάν Όμο δήλωσε: «Είμαι τρομερά χαρούμενος. Θα μας κάνει πολύ καλό αυτή η νίκη και στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να αποκτήσουμε την ψυχολογία και να κάνουμε διαδοχικές νίκες» και πρόσθεσε: «Όλοι ήταν χαρούμενοι και μου έδιναν συγχαρητήρια και με ευχαριστούσαν για το πέναλτι. Μου έλεγαν “Μπράβο Όμο”».

Τέλος, για το νικητήριο πέναλτι που σημείωσε: «Πάντα όταν πάω να εκτελέσω πέναλτι σκέφτομαι θετικά» και συμπλήρωσε με το επόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό: «Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι κρίσιμος. Πρέπει να τον κερδίσουμε και η πρόκριση στο Κύπελλο θα μας δώσει την ώθηση για να το κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x