Κύπελλο Ελλάδας

«Δεν μπορούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ…»

Δεν ήταν σε θέση οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ να σηκώσουν την πίεση που υπήρχε στο πρόσωπό τους για να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο περνούσε η ώρα στο χθεσινό παιχνίδι οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της πίεσης να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ έχει νεαρά παιδιά στο ρόστερ και τα περισσότερο από αυτά είναι άπειρα. Έτσι θα είχαν μεγαλύτερο άγχος όσο περνούσε η ώρα και με την πίεση του κόσμου δεν θα μπορούσαν να βγάλουν το κάτι περισσότερο», τόνισε ο 26χρονος αμυντικός και πρόσθεσε: «Στόχος της ομάδας μας είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θοδωρής Τριποτσέρης στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη

Για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ

«Από τη στιγμή που το πρώτο ματς έληξε 0-0 εδώ, στην Καβάλα, ξέραμε ότι αν σκοράρουμε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει η ΑΕΚ να πετύχει δύο γκολ. Προσπαθήσαμε να βρούμε κενούς χώρους και δημιουργήσαμε όσες ευκαιρίες μπορούσαμε για να γίνουμε περισσότερο απειλητικοί. Η ΑΕΚ έχει νεαρά παιδιά στο ρόστερ και τα περισσότερο από αυτά είναι άπειρα. Έτσι θα είχαν μεγαλύτερο άγχος όσο περνούσε η ώρα και με την πίεση του κόσμου δεν θα μπορούσαν να βγάλουν το κάτι περισσότερο».

Για την ποιότητα του Σερζ Ντιέ

«Είναι ένας από του μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Μοιάζει σαν να είναι 20 ετών. Έρχεται πιο νωρίς στην προπόνηση, δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και τέτοιο παίκτη η ΑΕΚ δεν έχει».

Για τους στόχους της Καβάλας

«Μαζευτήκαμε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και αυτό θα επιτευχθεί με τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη. Οι διοικούντες έκαναν ότι μπορούσαν το καλοκαίρι για να ενισχυθεί η ομάδα και με τις κατάλληλες προσθήκες θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τη ζωή του στη μακεδονική πόλη

«Περνάω πολύ καλά εδώ. Μιλάμε για το Μονακό της Ελλάδας! Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το επόμενο παιχνίδι στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό

«Για εμάς είναι μεγάλη πρόκληση να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε τα δύο παιχνίδια. Ποτέ δεν μπορείς να πει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Θα είναι πολύ καλό και για οικονομικούς λόγους τα δύο συγκεκριμένα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x