Κύπελλο Ελλάδας

Λίνο-Λόρενς out, Κλάους-Γλύκος in

Χωρίς έξι βασικούς παίκτες, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο αυριανό (10/01) εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με την Καλλιθέα. Εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν Λίνο και Λόρενς, μέσα οι Αθανασιάδης και Γλύκος.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής (10/01) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα και ασκήσεις τακτικής, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Λίνο και Λόρενς για λόγους ξεκούρασης, ενώ σε αυτήν δεν συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Γκαρσία, Έτο και Κωνσταντινίδης, που κρίθηκαν ανέτοιμοι. Ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται ούτε ο Κουμάλο, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.

Τα δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, που εξέτισε την τιμωρία του και ο Παναγιώτης Γλύκος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Χακόμπο και Βιβιάν.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x