Κύπελλο Ελλάδας

Equipe: «Δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Άρη και χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την αστυνομία η Φραπάρ»

Θέμα στην πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα, Equipe, έγινε η επίθεση που δέχθηκε η Στεφανί Φραπάρ μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson!

Στην επίθεση που δέχθηκε η Στεφανί Φραπάρ μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, στάθηκε η πασίγνωστη γαλλική εφημερίδα, «Equipe».

Μετά τη λήξη, η οποία βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 1-0 χάρη στο γκολ του Βαγιαννίδη στα τελευταία λεπτά, άνθρωποι και ποδοσφαιριστές του Άρη (συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του συλλόγου, Θόδωρου Καρυπίδη, προπηλάκισαν την Φραπάρ διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις της, με το θέμα να παίρνει διαστάσεις και στη Γαλλία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το γνωστό Μεσο: «Ένα περιπετειώδες πρώτο ματς. Η Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου (1-0) και η Γαλλίδα δέχτηκε αποδοκιμασίες. Μοιράζοντας τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο (51', 65' και 71'), εκ των οποίων οι δύο για τον Άρη που έχασε με γκολ στο τέλος των καθυστερήσεων (90+7'), συγκέντρωσε την οργή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου των ηττημένων με το σφύριγμα της λήξης και χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την αστυνομία. Η Στεφανί Φραπάρ δέχτηκε επίθεση από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, πρόεδρο του Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x