Κύπελλο Ελλάδας

«Τρέλα» από τους φίλους της ΑΕΚ στην υποδοχή: Γιούχαραν λεωφορείο Θεσσαλονίκης με προορισμό Πειραιά!

Την ευκαιρία να κάνουν καζούρα είχαν οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στην υποδοχή στα διόδια των Αφιδνών, όταν είδαν να διέρχεται λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που ανέγραφε «Πειραιάς».

Σε διαρκή... μέθη χαράς βρίσκονται εδώ και βδομάδες οι φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να ολοκληρώνει μια μυθική σεζόν με επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατάκτηση του νταμπλ!

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/5) και παρά το προχωρημένο της ώρας, περίπου 1500 εξ αυτών έστησαν ακόμα ένα σκηνικό αποθέωσης στον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, τους οποίους -δημιουργώντας «καυτή» ατμόσφαιρα- υποδέχτηκαν στα διόδια των Αφιδνών.

Με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή να φτάνει στις 5 παρά, οι οπαδοί του «δικεφάλου» είχαν χρόνο μπροστά τους να εκδηλώσουν την τρέλα τους για την «Ένωση» τραγουδώντας συνθήματα, ανάβοντας καπνογόνα, βάζοντας μουσική στο τέρμα, αλλά και... όχι μόνο. Συγκεκριμένα, μόλις αντιλήφθηκαν ότι διήλθε των διοδίων λεωφορείο που ανέγραφε «Πειραιάς» (που ήταν προφανώς και ο τελικός του προορισμός) και το οποίο άνηκε στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, άρχισαν επιδεικτικά τα μαζικά γιουχαΐσματα! Πάντα σε κλίμα καζούρας και χωρίς να ξεφύγουν.

Από την ανάποδη, φυσικά, συγχρονίζονταν με τις κόρνες των διερχόμενων αυτοκινήτων και φορτηγών, φτάνοντας τα ντεσιμπέλ στον... Θεό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x