Κύπελλο Ελλάδας

Στάικος: «Γνωρίζαμε τις δυσκολίες, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στον Ιωνικό»

Στο κακό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και στη μη αξιοποίηση των ευκαιριών απέδωσε ο προπονητής των Ηπειρωτών, Θανάσης Στάικος την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στη συνέντευξη Tύπου μετά τη λήξη του ματς.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, αναφέρθηκε στην αστοχία της ομάδας του αλλά και στο κακό ξεκίνημα απέναντι στην ΑΕΚ, για την αναμέτρηση του Κυπέλλου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για το ματς: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ με αρκετές αλλαγές γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς με τον Ιωνικό και μάλιστα σε λιγότερα από τρία 24ωρα. Ξέραμε τις δυσκολίες απέναντι στην ομάδα που είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη στην Ελλάδα, σε συνδυασμό και με την επιστροφή στην έδρα της, που δίνει άλλη αίσθηση.
Μας επηρέασε αυτό στο ξεκίνημα και η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, ακόμα και χωρίς πολλές ευκαιρίες. Κρατάμε το πρώτο 20λεπτο του β’ ημιχρόνου που βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο. Μετά το πέναλτι πέσαμε, αλλά ο Αθανασίου έδειξε σε ετοιμότητα. Παρόλα αυτά κρατάμε ότι μέχρι το 70’ διεκδικήσαμε την πρόκριση και πλέον το ενδιαφέρον μας στρέφεται στον Ιωνικό την Κυριακή».


Για την κατάσταση του Πριόρ: «Έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Δύσκολα θα τον έχουμε με Ιωνικό, ενώ είναι τραυματίας και ο Σούλης. Θα δούμε».

Για την εμφάνιση Αθανασίου: «Όντως είχε κάποιες άτυχες στιγμές στη Λεωφόρο , αλλά είχα πει ότι είναι παιδί με ταλέντο που θα το δείξει. Το έδειξε πιο άμεσα από όσο περιμέναμε και το κρατάμε ως θετικό από το σημερινό ματς».

Για τα κέρδη του ΠΑΣ: «Δεν μας αρκεί να λέμε για ένα 20λεπτο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες και φάσεις με καλές προϋποθέσεις, αλλά σε τέτοια ματς και με αντιπάλους όπως η ΑΕΚ δεν γίνεται να έχεις πολλές φάσεις και πολλές τελικές. Οπότε, αν δεν τις αξιοποιήσεις δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x