Κύπελλο Ελλάδας

Τέζαρε τον Άγιο Νικόλαο η Αναγέννηση Καρδίτσας!

Με γκολ του Μάνιου στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη και πήρε σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη «χτύπησε» στο φινάλε και πήρε σπουδαία νίκη στην Κρήτη επί του Αγίου Νικολάου, επικρατώντας 1-0. Κάπως έτσι, έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί το τριήμερο 21-22-23/12.

Το ματς είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έβγαζαν διάθεση να επιτεθούν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όπως και έγινε. Οι γηπεδούχοι είχαν τις πιο κλασικές, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν και αυτοί σε ορισμένες στιγμές αλλά τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών τόσο του Αγίου Νικολάου όσο και της Αναγέννησης Καρδίτσας, δεν ήταν τα ιδανικά.

Τελικά, όσο περνούσε η ώρα ο ρυθμός και η διάθεση έπεφτε, με τους γηπεδούχους να οπισθοχωρούν στο γήπεδο και να δίνουν μέτρα και μπάλα στους φιλοξενούμενους, το οποίο και εν τέλει πλήρωσαν αφού ο Μάνιος στο 90’+1’ σκόραρε από κοντά για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x